24 maig 2022, CaixaForum

La Festa de l’Esport Català va néixer el 1996 de la mà de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i del diari SPORT. És una festa de lliurament de premis al reconeixement d’esportistes i entitats esportives catalanes. Una cita anual on assisteixen els millors esportistes i clubs catalans de l’any, i personalitats de l’esport, la cultura, la política i la societat catalana.

premiats 2021

Les federacions esportives catalanes proposen els seus candidats per als diferents guardons de la festa. Després, un jurat format per diferents persones relacionades amb el món de l’esport vota els candidats per decidir els premiats de cada edició.

Saúl Craviotto
millor esportista
Alexia Putellas
millor esportista
Sergio Garrote
millor esportista paralímpic
Núria Marquès
millor esportista paralímpica
Elena Ruiz
esportista amb més projecció femenina
Èric Pastor
esportista amb més projecció masculina
FC Barcelona futbol femení
millor equip català
Xavi Pascual
millor entrenador
Pau Gasol
esportista llegendari
Àlex Roca
esperit esportiu
Federació Catalana de Hockey
gestió federativa
Buff
empresa de l’esport
clubs centenaris
Joventut Atlètica Sabadell, Club d’Escacs Barcelona, UE Santboiana, Joventut Bisbalenca CF, La Granada CF, Llavaneres CE, Mataronesa UD, Vilassar Dalt CE, CT Terrassa i la Federació Catalana de Natació

edicions anteriors

Des de fa més de 20 anys, la Unió de Federacions i el diari SPORT premien l’esforç, els valors i els èxits d’esportistes, federacions i clubs del món de l’esport a casa nostra. Consulta els guanyadors de les edicions anteriors.

organitzadors

patrocinadors

col·laboradors

BH Fitness
Mutuacat
Ajuntament de Barcelona