logo ufec blanc

AVIAT NO HI
TROBAREU RES

L'Esport és un
servei essencial

L'esport, lliure de COVID

El coronavirus no fa esport

L'esport és servei essencial

Article científic del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació, Facultat de Psicologia i de l’Sport Research Institut de la Universitat Autònoma de Barcelona.

one_red

L'esport, lliure de COVID

Els clubs esportius del país fa mesos que treballen perquè la pràctica esportiva sigui segura. D’acord amb els protocols específics per modalitat i instal·lacions desenvolupats durant la represa, l’esport a Catalunya es desenvolupa amb limitacions d’aforament, amb control d’accessos i traçabilitat dels practicants, sota gestió de grups estables i en condicions de total higiene i desinfecció.

ADHEREIX-TE AL MANIFEST!

two_red

El coronavirus no fa esport

Tal com ho demostren les dades del Ministeri de Sanitat, que detalla només 59 casos de contagis en les últimes setmanes en tot l’estat. Xifra que representa el 0,75% dels casos detectats. Si analitzem els casos des de l’inici de la pandèmia, l’esport només representa el 0.27% dels contagis.

ADHEREIX-TE AL MANIFEST!

three_red

L'esport és servei essencial

Com a servei essencial L’esport incideix directament en la millora de la salut, en l’educació i la formació, en la inclusió social de col·lectius desfavorits, en la lluita per la integració social i la igualtat d’oportunitats, així com contra el racisme, la violència i el dopatge.

Representem el 2,1% del PIB català. Ocupem més de 80 mil treballadors i treballadores, tenim més de 40 mil voluntaris i som una porta d’entrada important al món laboral per als joves. I ara, la supervivència del sector està en perill.

ADHEREIX-TE AL MANIFEST!