Abderraim

“Tot allò que es pugui aprendre o perfeccionar sempre és ben rebut”

L’Abderrahim és un dels molts joves que van aterrar a INSERsport gràcies a l’orientació del centre de La Fletxa de Premià. Criat en el si d’una família de cinc on només treballa el pare, Abderrahim va veure en el nostre projecte l’oportunitat idònia d’aportar a l’economia domèstica sense haver de renunciar a uns estudis de secundària que, als seus 16 anys, ja estan encarant la seva recta final i, per tant, són més exigents.

Mentre es debat entre seguir formant-se a través d’un mòdul o amb un grau d’informàtica, l’Abderrahim té clar que el seu objectiu a curt termini és ser àrbitre. “Si t’agrada el futbol, la tasca arbitral et permet guanyar diners exercint un rol important dins d’un esport que t’apassiona”, declara el jove, que explica també que “el millor de la formació ha estat conèixer normes inèdites i aprofundir en aquelles que ja m’eren conegudes”.

Preguntat per l’estructura que envolta la formació per obtenir la llicència d’àrbitre de futbol sala, l’Abderrahim no dubta a assenyalar l’equip de psicòlegs com l’entramat cabdal: “A les classes de psicologia aprenem a controlar les emocions, la qual cosa suposa un aprenentatge molt útil tant per a l’arbitratge com per a la vida diària”.