Accelera la teva solidaritat. Ajuda’ns fent un donatiu a INSERsport

By 14 de setembre de 2020INSERsport

Avui és el tret de sortida d’una campanya de captació de fons per a INSERsport, el projecte d’inserció social i laboral de joves en exclusió social a través de l’esport. Una campanya a través de la plataforma GlobalGiving, una plataforma sense afany de lucre que connecta projectes i donants d’arreu del món.

INSERsport té l’objectiu de recaptar, com a mínim, 4.500 euros de 40 donants per poder mantenir el projecte de forma permanent dins GlobalGiving. Des del 2017, prop de 200 joves han aconseguit una primera titulació relacionada amb el món esportiu que els ha facilitat l’entrada al mercat laboral. Aquest és l’objectiu d’INSERsport. El programa permet a joves en risc d’exclusió social accedir al món laboral i adquirir uns hàbits que els proporcionen autoconfiança per encarar nous reptes.

Les donacions van destinades a cobrir les necessitats del projecte, des del transport públic  i menjar per als participants, fins al lloguer d’espais, el material didàctic i l’equipament esportiu, així com per a campanyes per conscienciar la ciutadania.

La campanya s’allargarà fins al pròxim 30 de setembre. Dues setmanes per ajudar-nos a aconseguir aquest repte solidari. A través del següent enllaç podeu fer la vostra donació de manera ràpida i senzilla:

https://www.globalgiving.org/projects/insersport-2020-2021/

També us animem a compartir aquesta iniciativa a través de les vostres xarxes socials perquè la crida solidària arribi més lluny.

Leave a Reply