Adrià Lozano

“Mentre els meus amics baixaven al parc, amb 14 anys, jo ja me n’anava a treballar”

L’Adrià Lozano és el perfecte paradigma d’emprenedoria i de motivació per nedar contra corrent. Va començar a treballar amb 12 anys com a segon entrenador de futbol. Des de llavors, no ha parat. Amb 16 anys va marxar a Tossa tot l’estiu a impartir un curs de submarinisme, té el títol d’entrenador i nutricionista personal i ara és autònom i regenta el seu propi bar. Tot això amb només 19 anys. I encara ha volgut sumar-se a la formació d’INSERsport per aconseguir la llicència d’àrbitre de futbol sala.

“Necessitava una feina pels caps de setmana per pagar la benzina del cotxe”, afirma amb el to despreocupat de qui contempla la feina com una rutina. Sense dubte, el seu bagatge laboral ha ajudat l’Adrià a “ser més fort i madur” i a buscar la seva pròpia sort, convertint-lo en un adolescent atípic. Ara, explota totes les vies que INSERsport li ofereix.

“La flexibilitat del curs em permet plegar a les sis si he de treballar, i les classes de competències bàsiques de la Teresa ensenyen tècniques de lideratge, motivació i seguretat, elements clau per a un autònom com jo”, explica un Adrià agraït amb l’oportunitat rebuda. “Ha estat un temps genial. INSERsport et permet accedir a un món laboral cada cop més complicat”, admet aquest jove tan adult.