Ayoub

“Estic molt content de poder fer aquest curs amb nois que comparteixen la meva passió pel futbol sala”

L’Ayoub Eljaadouni va arribar a Catalunya amb 5 anys i va patir les dificultats lògiques derivades de la barrera cultural i l’aprenentatge de dos nous idiomes. Ara, amb 17 anys, està treballant de valent per fer-se amb el títol d’àrbitre de futbol sala i donar un cop de ma a casa: “En total, som quatre germans. El meu pare treballa de paleta i la meva mare al sector de la neteja. Jo també vull aportar”.

Amb la il·lusió de qui emprèn una noble tasca, Ayoub valora tota l’estructura que INSERsport li ha brindat. A més de desfer-se en elogis cap als seus companys, també té bones paraules per al seu professor, Pep González: “Té molta paciència i no l’importa repetir les coses més de dos cops”. Per sobre de tot, alaba les classes de competències bàsiques, ja que “ajuden a solucionar els conflictes a través de les paraules i a no empitjorar-los amb impulsos puntuals”.

Preguntat per la utilitat d’INSERsport, l’Ayoub s’ha compromès unilateralment a transmetre-la als seus coneguts: “Ja he recomanat el curs als meus amics perquè també els agrada el futbol i crec que en traurien profit de la formació”.