Cadena solidària

By 31 de març de 2020General, INSERsport

 

El periodista i escriptor uruguaià Eduardo Galeano, ha mantingut sempre que “molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites, pot canviar el món”.

Des de l’Àrea d’Acció Social de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) es continua teletreballant i mantenint el compromís per millorar la situació de les persones més vulnerables, en la mesura que ens és possible.

Aquests dies de confinament, en els quals regna la incertesa pel que esdevindrà a conseqüència del COVID-19, la creativitat i la generositat del jovent que ha participat en els cursos d’INSERsport són un exemple a seguir. Recordem que INSERsport és un projecte de formació i inserció laboral que dóna futur a joves en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.

En aquests moments de complexitat, els nostres i les nostres joves fan un retorn a la societat que ens entusiasma i no volem deixar de compartir-ho amb tots i totes vosaltres.

És el cas de la Paula. Durant el 2019, la Paula va fer el curs de monitor/a de futbol, emmarcat dins del projecte INSERsport, impartit per la Federació Catalana de Futbol a Sabadell. Va arribar al curs recomanada per l’Espai Joves Pandora de la Fundació Idea i actualment treballa de monitora esportiva en un esplai i entrena a noies en futbol sala.

Aquests dies de confinament, està aportant el seu granet de sorra, fent entrenaments en línia pels infants i joves de l’esplai des de xarxes socials perquè no perdin la forma física. Cada dia es fan diferents activitats.

Vosaltres també podeu mantenir-vos en forma amb els seus entrenaments a través del compte d’Instagram @jovespandora, cada dia a partir de les 17.00 h.

Leave a Reply