Explorant camins, trobant noves sortides

By 29 de maig de 2020INSERsport

Entrevista amb Karam Bashir, participant d’INSERsport

En Karam Bashir té 19 anys i el 2018 va fer dos cursos d’INSERsport, el curs d’àrbitre de futbol sala, impartit per la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS) i comparteix la seva experiència amb nosaltres.

Quin curs d’INSERsport vas realitzar i quins camins vas prendre en finalitzar-lo?
Vaig tenir l’oportunitat de realizar dos cursos d’INSERsport, el curs d’àrbitre de futbol sala, impartit per la Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS) i el curs d’àrbitre de rugbi i hoquei en cadira de rodes, impartit per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

Fins que es va decretar l’estat d’alarma a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19 vaig estar arbitrant competicions. També he seguit formant-me i he finalitzat un grau superior d’esports.

Creus que INSERsport aconsegueix donar oportunitats laborals als joves?
Personalment puc dir que l’oportunitat de fer aquests dos cursos em va anar bé perquè em va obrir portes. Com que m’agrada l’esport, el meu hobby s’ha convertit en una font d’ingressos. És quelcom més que forma part del meu dia a dia.

Quines coses positives ofereixen les formacions d’INSERsport?
INSERsport em va permetre aproximar-me a aquest món de l’arbitratge, que sempre havia contemplat però que per motius econòmics no m’havia estat possible accedir-hi.

L’oportunitat de poder fer el curs de forma gratuïta ja és en si positiu. També, el fet de poder conèixer a gent i fer alguna sortida o viatge com el que vam fer al Parlament Europeu.

Què t’agradaria poder fer en un futur no gaire llunyà?
M’agradaria poder continuar arbitrant categories superiors, fer alguna enginyeria i moltes més coses.

Animo als joves com jo a fer aquests cursos perquè sempre, d’una forma o altra, poden ser d’ajuda. Mai sabrem què ens portarà el futur i a què podrem o haurem de dedicar-nos.

Leave a Reply