Felipe

“INSERsport m’ha donat l’oportunitat de tenir noves experiències. He après molt i ara puc dir que puc treballar del que m’agrada”.

Felipe va néixer al Brasil i amb sis anys va venir per primera vegada a Espanya. Les coses no van anar com hagués volgut, i se’n va tornar. Malgrat les dificultats, va tornar ara fa més d’un any amb ganes de deixar enrere la motxilla d’una infància molt complicada.


Ha estat en centres d’acollida, però ara ja ha pogut tornar amb la seva mare, que també viu a Catalunya. “Estic enfocat en els estudis, tinc un objectiu. Tot el que m’ha passat, els centres en què he estat, m’han fet tenir l’experiència que tinc ara. Sense això no sabria què és la vida real, ni com són els cops que et dona”, confessa.

Al marge del futbol, que el va practicar durant uns anys, té passió per la mecànica i els cotxes. Per això es va apuntar al curs de la Federació Catalana d’Automobilisme que dona el certificat de comissari de ruta i auxiliar de mecànic de competició. “INSERsport m’ha donat l’oportunitat de conèixer més gent, tenir noves experiències. He après molt i ara puc dir que puc treballar del que m’agrada. A més, m’he divertit molt”, explica en Felipe.

Gràcies al programa, ara té molt més a prop el seu somni. “M’agradaria tenir el meu propi taller. Quan acabi d’estudiar, treballaré amb el meu pare”, assegura.