Fent possible la inserció laboral de joves en risc d’exclusió social

By 6 de març de 2019General

INSERsport 2019 escalfa motors. El projecte de l ‘Àrea d’Acció Social de Unió de Federacions Esportives de Catalunya i de la seva Fundació, que  arriba enguany a la seva tercera edició, comporta la implicació de molts agents: federacions, entitats del tercer sector SOCIAL,  administracions i EMPRESES DONANTS I PATROCINADORES. Totes elles fan possible la tasca de formació i inserció laboral de joves en risc d’exclusió social a través de l’esport.

Més enllà del suport de la Diputació de Barcelona i l’Obra social de la Caixa, la implicació d’altres agents és imprescindible. En aquest sentit, aquesta setmana la UFEC ha signat diversos acords de col·laboració amb empreses que s’han involucrat amb el projecte aquest 2019.

És el cas de MDB Laboratori d’anàlisis clíniques, EQUICLOR, GPASOFT, NETSPORT Gestión integral de instalaciones Deportivas, Life Fitness, Pol Viatges i l’Associació Excursionista Vilassar de Dalt (organitzadors de la cursa Burriac Atac).

La presentació de la tercera edició d’INSERsport es durà a terme el pròxim dimecres, 13 de març, a les 12 h a la seu de la UFEC.

Encara queden patrocinadors i donants que formalitzaran la seva implicació abans de l’inici del programa.

Leave a Reply