‘Game Changers’, sold out al Texas

By 13 de desembre de 2019INSERsport

Nit d’estrena del documental ‘Game Changers’. Els Texas Cinemes van viure ahir una nit molt especial per a la família INSERsport.

Més de 100 persones van poder veure el documental d’Otoxo Productions que parla sobre la inclusió sociolaboral de joves del barri de La Mina a través del projecte d’INSERsport. Aquest projecte, creat per Unió de Federacions Esportives de Catalunya i de la seva Fundació.

Després del visionat del documental es va dur a terme un col·loqui amb els protagonistes. Milena de Murga, cap del departament d’Acció social de la UFEC; Tere Osorio, coordinadora d’INSERsport; José Manuel Vieitez, formador de futbol sala; i Laura Moreno, codirectora del documental, van explicar el projecte a totes les persones assistents.

La gran nit va comptar amb la presència del Gerard Esteva, president de la UFEC; de presidents i representants de federacions participants del projecte, com la de futbol sala, d’activitats subaquàtiques, de voleibol, de paralítics cerebrals i de discapacitats intel·lectuals; així com l’alcalde de Premià de Dalt, un dels municipis sumats a INSERsport aquest 2019; representants dels principals patrocinadors, l’Obra Social la Caixa i la Diputació de Barcelona; i d’empreses patrocinadores i donants.

En la seva tercer edició, INSERsport ha implicat 14 federacions esportives, 280 joves, 5 municipis i 45 entitats del Tercer Sector social.

Podeu veure un les fotografies de l’acte en aquest àlbum.

Leave a Reply