INSERsport, a una jornada organitzada per Nike

By 16 de maig de 2019General

Aquesta setmana hem explicat INSERsport en una sessió de networking organitzada per l’empresa Nike, que per primera vegada ha destinat ajudes econòmiques a projectes socials. La jornada es va fer a la seu de la filial ibèrica de la multinacional americana a Barcelona.

Durant l’acte vam tenir l’oportunitat de fer conèixer el projecte, que aquest 2019 es troba en la seva tercera edició, i explicar com va néixer i com es gestiona. Tere Osorio, psicòloga tècnica d’INSERsport, va relatar com es coordina el programa posant en valor el seu model on participen entitats del Tercer Sector social, federacions esportives catalanes i la mateixa Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Aquest any, INSERsport ha sortit de Barcelona i també s’estan fent formacions a Sant Adrià de Besòs, Sabadell i Premià de Dalt.

El projecte de formació i inserció laboral de la UFEC compta amb el suport de Nike Community Impact Fund, administrat per la King Baudouin Foundation. Ha estat una de les 10 propostes per les quals ha apostat en la seva campanya d’ajudes a entitats sense ànim de lucre que promouen l’esport entre col·lectius vulnerables i que tenen un impacte real en la societat. En la sessió també vam poder conèixer els detalls d’altres propostes, com la de la Gasol Foundation o la Federació Salut Mental Catalunya, entre altres.

Leave a Reply