INSERsport es transforma digitalment

By 5 de febrer de 2021INSERsport

L’Àrea d’Acció Social de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha engegat, en col·laboració amb la Federació Catalana de Voleibol (FCVB), el curs d’àrbitre de voleibol d’INSERsport, d’inserció social i laboral adreçat a joves en situació de vulnerabilitat i exclusió social.

Tot i que no és la primera vegada que s’imparteix aquesta formació, el contingut i les activitats s’han adaptat als nous temps de pandèmia, a les mesures i les restriccions imposades per fer front als contagis per Covid-19. És fa en línia i els/les joves poden seguir les sessions de competències transversals i la teoria en streaming. També poden accedir al temari i dur a terme les activitats formatives proposades a través d’un moodle de la Federació.

Aquesta nova modalitat de formació en línia permet continuar formant joves perquè, tan aviat com s’aixequin les restriccions i retornin les competicions, puguin realitzar les pràctiques i inserir-se al mercat laboral arbitrant partits, malgrat la situació en la qual es troba el sector esportiu i l’aturada de les competicions.

Tot l’equip implicat -formadors/es, psicòlegs/gues, referents i delegats/des de les entitats del Tercer Sector i les Administracions que han fet derivacions- treballen conjuntament i en xarxa per fer front als efectes de l’escletxa digital a fi que no suposi un cost d’oportunitat pels 9 joves inscrits/es al curs que volen accedir al mercat laboral.

Leave a Reply