Jorgina

“Gràcies a INSERsport he aconseguit el meu propòsit d'obtenir la llicència d'àrbitre federada”

La Jorgina va unir-se a la família d’INSERsport després que una de les entitats participants en el projecte li fes arribar a través de la seva mare la proposta del curs d’àrbitre territorial B de la Federació Catalana de Voleibol. A ella, apassionada de l’esport de la pilota i la xarxa, li va semblar una idea excepcional per començar a guanyar-se uns diners amb què fer front a les seves petites despeses.

Només un mes i mig després de començar la formació, la Jorgina ja ha aconseguit el seu títol i ha exercit d’anotadora en fins a 9 partits. “Al principi estàs nerviosa i pots cometre errors, però de seguida agafes la mecànica i et surt tot”, explica sobre les seves primeres passes en un món de l’arbitratge al qual ha arribat en un obrir i tancar d’ulls gràcies a la política formativa d’INSERsport. “Fèiem classes només dos dies a la setmana. Tres hores els dimarts a la tarda, el dia de pràctiques, i quatre els dijous, el de teoria”, comenta la Jorgina, agraïda per l’oportunitat brindada.

Preguntada pel seu futur, aquesta jove amant del voleibol té clar que vol que segueixi lligat a l’esport: “Quan acabi la secundària, m’agradaria fer un mòdul mitjà d’activitats fisicoesportives al medi ambient a Mataró”, afirma vehement.