José Manuel

“La nostra intenció és brindar als nois unes hores de formació perquè estiguin ocupats”

José Manuel Vieitez és un reglament ambulant del futbol sala que s’ha afegit enguany al projecte d’INSERsport. Després d’impartir formacions pel Consell Català de l’Esport i de sumar al món del xiulet joves en risc d’exclusió social del Raval, va passar al Comitè d’Àrbitres de Futbol Sala del Consell Escolar per, posteriorment, convertir-se en President dels Àrbitres de la Federació Catalana de Futbol del 1992 al 2005.

Ara, José Manuel, tota una eminència del sector, centra els seus esforços a ajudar els més desfavorits a través de l’esport que més s’estima: “la idea és que vagin integrant-se; que estiguin ocupats els dissabtes a la tarda guanyant uns diners com a auxiliars de taula amb què puguin ajudar a casa”, afirma.

Per sobre de l’èxit de les classes, Vieitez destaca l’ambient que s’hi crea: “hem de tenir clar que molts dels nois tenen problemes per assimilar aquelles parts més complexes, però amb insistència ho acaben aconseguint. Jo em quedo amb les ganes, l’atenció i la curiositat que hi posen. Són fantàstics”, declara.