La Burriac Atac!, amb INSERsport

By 4 de setembre de 2019INSERsport

El pròxim dissabte, 7 de setembre, torna la Burriac Atac!, la cursa nocturna de muntanya organitzada pel Centre Excursionista Vilassar de Mar. La seva cursa per als mes petits, la Marrec Atac, enguany destinarà tots els seus beneficis a INSERsport, el programa de formació i inserció laboral de la Fundació UFEC.

La Marrec Atac! és un esdeveniment esportiu, festiu i familiar de caràcter solidari que té com objectiu apropar l’esport des d’una vessant lúdica i no competitiva als infants de 0 a 14 anys i a les seves famílies dins el marc de la cursa Burriac Atac! La cursa es desenvolupa per circuit urbà i té quatre categories diferents en funció de les edats dels infants.

Pel que fa a la Burriac Atac!, a més de ser nocturna, la cursa té altres singularitats com sortir i acabar a zero metres sobre el nivell del mar però amb més de la meitat del seu recorregut que transcórrer per corriols de muntanya. A més, el seu final a la sorra de la platja, de nit i amb la possibilitat d’un bany al mar li donen un caràcter molt especial.

Leave a Reply