La cursa Burriac Atac col·labora amb INSERsport

By 5 de setembre de 2018General

El pròxim dissabte 8 de setembre torna la tradicional cursa nocturna Burriac Atac, organitzada pel Centre Excursionista de Vilassar de Mar. La seva vessant solidària és la Marrec Atac, la versió per als més petits, que enguany destinarà tots els seus beneficis a INSERsport, el programa de formació i inserció laboral de la UFEC.

Les inscripcions van per molt bon camí, i ja s’han apuntat 428 persones d’un total de 500 places disponibles. La cursa és un esdeveniment familiar i no competitiu per a menors de 14 anys i començarà a partir de les 18.30 h a la plaça de l’Ajuntament, on des de les quatre de la tarda també hi haurà una carpa d’INSERsport.

S’explicarà al públic la tasca del programa i es podran conèixer algunes de les seves històries de la mà dels joves que enguany han participat en el projecte INSERsport i que han aconseguit el certificat formatiu. En Pau, Kouider i Richard de futbol sala, i en Felipe d’automobilisme, faran de voluntaris acompanyant-nos a la Marrec Atac. Ens ajudaran a repartir dorsals, a controlar els nens des de la sortida fins a l’arribada i a repartir les medalles.

Foto: Raúl Camino

Leave a Reply