La Federació Catalana de Futbol Sala entrega els diplomes per la formació d’INSERsport

By 20 de juliol de 2018General

Tres dels joves que han fet la formació d’àrbitre de futbol sala ja tenen els seus diplomes. La Federació Catalana de Futbol Sala ha finalitzat el curs, que ha durat tres mesos, i dimecres d’aquesta setmana va fer entrega dels certificats federatius.

Del gruix de 12 joves que van començar la formació, quatre han obtingut el certificat. “Tot i que no han aprovat tots, l’experiència ha estat molt profitosa per tothom. Hem fet grup i han fet amistat, que és molt important”, explica Jordi Jiménez, professor responsable de la formació. “Són persones excepcionals i s’han integrat perfectament. Entre ells s’han respectat tot i ser molt diferents i de diferents edats”, assegura. Jiménez reconeix que “al principi va ser difícil, per l’idioma, perquè molts ni parlaven el castellà. La classe va ser complicada en un principi, però vam fer moltes classes pràctiques i esport. S’ho van passar molt bé”.


L’esforç i la perseverança ha tingut la seva recompensa. Ara, els joves que han aprovat ja formen part de la Federació Catalana de Futbol Sala com a àrbitres en actiu. A partir del setembre treballaran amb la federació cada cap de setmana i tindran un benefici econòmic mensual.

Leave a Reply