La Sansi recaptarà fons per a INSERsport

By 4 d'octubre de 2019INSERsport

La Fundació de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el club La Sansi treballaran plegats. La Sansi recaptarà fons en les curses que gestiona per a destinar-los al projecte INSERsport de la Fundació de la UFEC de formació i inserció laboral de joves en risc d’exclusió social

Així ho van materialitzar el president de la Fundació, Gerard Esteva, i Jose Luís Blanco, representant del club, en la signatura del conveni de col·laboració la setmana passada a la seu de la UFEC.

A través d’aquest acord, el club vol remarcar, amb aquesta iniciativa, el seu compromís en el foment i la pràctica de l’esport entre els col·lectius més vulnerables. Concretament, La Sansi recaptarà els fons en la cursa dels Nassos de Barcelona (31 de desembre), la Megalítica de Tossa de Mar (13 d’octubre), la Viladecans StyleRun (20 d’octubre), la Sansi Viladecans (1 de desembre) i la Santa Coloma Papa Noel (22 de desembre).

Creixement d’INSERsport
En l’última edició d’INSERsport, la 3a, hi han participat 14 federacions esportives i 280 joves, s’hi han implicat 5 municipis (Sabadell, Terrassa, Sant Adrià de Besòs, Premià de Dalt i Barcelona) i 45 entitats del tercer sector social i diferents administracions han tornat a donar suport al projecte.

Un programa, doncs, que creix. S’ha estès pel territori i ha passat dels 85 joves de la primera edició als 280 participants de l’última.

Amb suports com el de La Sansi, més joves tindran la seva oportunitat.

Leave a Reply