Maite

“L’ambient i la companyia són magnífics. El més important és divertir-se i ensenyar-nos mútuament”

Amb només 17 anys, la Maite ja té definits dos elements que només es forgen amb temps i maduresa: els valors i l’autoconcepte. “Sóc bona persona amb tots, intento transmetre respecte i amabilitat”, afirma orgullosa. I és que, a INSERsport, no tot és preparació i formació per a una sortida laboral.

Per això, les seves perspectives d’aquest projecte transcendeixen l’àmbit purament econòmic o convenient: “amb aquesta iniciativa només esperava endur-me una bona experiència i motivació per seguir estudiant”. Gràcies a aquesta perspectiva de la instrucció, la Maite s’ha convertit en una companya molt valorada pel grup i l’equip de persones que l’envolten.

Aconsellada per un treballador del personal de l’Escola Oportunitats de Sant Adrià del Besós, la Maite va veure en el curs d’àrbitre de futbol sala una bona forma d’ocupar les tardes que no dedica al kick-boxing. “Apuntar-se a INSERsport val molt la pena. A qui hi dubti, li diria que no ha de deixar passar l’oportunitat; que no s’ha de tenir vergonya, perquè és un projecte meravellós”.