Mohamed

“INSERsport és un curs molt pràctic i compaginable amb altres estudis o una feina”

El Mohamed va arribar a INSERsport orientat pel local de La Fletxa de Premià, on una assistenta social va indicar-li que aquí podria complir el seu objectiu de ser àrbitre de bàsquet. Amant de la cistella des de petit, Mohamed, de 17 anys, explica les raons que el van motivar a quedar-se quan semblava que el grup es descomponia: “Dels vuit joves que vam començar, només en quedem dos. Alguns ho van deixar per falta de temps i d’altres per falta de compromís. Jo vaig continuar perquè és un curs curt i dinàmic que obre moltes portes”.

Tanmateix, el principal obstacle amb què es va trobar per iniciar la formació venia de casa: “Els meus pares em van recomanar que no m’apuntés per por a condicionar els meus estudis de segon de batxillerat”, afirma un Mohamed tenaç i compromès en la seva voluntat per compaginar ambdues activitats amb èxit.

De fet, aquesta organització i disciplina per moure’s en dos fronts oberts és allò que més agraeix a la Laia i el Marc, membres de l’equip de psicòlegs: “Les competències bàsiques que imparteixen incentiven la motivació, seguretat i confiança”. Aquests elements, integrats ja en la seva personalitat, esdevindran clau en el següent pas del Mohamed: “M’agradaria aconseguir la llicència i treballar de jutge de taula, així podré pagar-me la Universitat. Vull estudiar quelcom relacionat amb economia i matemàtiques”.