Mohamed

“En el futur m’agradaria ser metge o seguir ampliant la meva experiència com a entrenador”

Mohamed és un jove estudiós interessat en l’art d’entrenar. Ja als 13 anys va assumir les regnes de l’aleví de la Planada, club de Sabadell, com a segon entrenador. Arribat al nostre país amb només dos mesos, posa el focus en la seva família com a clau del bon camí que, de moment, ha seguit la seva vida: “A casa ens han inculcat dos valors fonamentals a mi i als meus tres germans. El respecte i l’educació”. A força de veure els seus pares treballar, en va aprendre un d’extra sense que ningú li hagués d’evidenciar: que tot s’aconsegueix amb esforç.

Per aquesta raó, ha estat capaç de compaginar durant tres mesos el curs per obtenir la llicència de monitor de futbol amb els seus estudis del batxillerat científic: “Vinc a INSERsport amb molta il·lusió. Posar-me a estudiar em costa una mica més, però li acabo dedicant moltes hores”, explica rient.

Com la resta dels seus companys, valora enormement l’ensenyament humà i pràctic que de la formació n’ha extret: “Totes les persones amb qui m’he trobat eren fantàstiques. Les assignatures també són molt útils i aplicables en diversos àmbits. L’hora de psicologia dels dijous, per exemple, ajuda amb el control de les emocions i enriqueix la comunicació”, declara Mohamed, encantat amb el seu pas per INSERsport.