Yuneisa

"Quan sigui gran vull aconseguir el meu somni, ser entrenadora paralímpica"

La Yuneisa té 16 anys i és de Barcelona. La seva mare i el seu germà de 13 anys tenen una discapacitat reconeguda.

No va acabar l’ESO, per això des de l’Institut Bisbe Berenguer se li va proposar adherir-se a INSERsport.

Quan va començar el curs tenia la sensació que fracassaria. Però ara mateix està molt orgullosa d’ella mateixa, perquè s’ha adonat que és una noia constant, responsable i compromesa.

Hi ha hagut un abans i un després d’INSERsport, sobretot en el procés personal de la Yuneisa

Marina Garcia, professora de l’Institut Bisbe Berenguer i psicopedagoga de Yuneisa, ens explica com l’alumna ha superat la seva desmotivació gràcies al programa INSERsport.

‘Enfutbola’t. Futbol per a tothom’

El camp de futbol de Premià de Dalt va acollir la primera jornada ‘Enfutbola’t, organitzada per la Fundació Privada Catalana de Futbol amb la col·laboració de la UFEC, destinada a tots els jugadors i jugadores de futbol amb algun tipus de discapacitat psíquica i/o física.

Aquesta jornada es va poder celebrar en part gràcies als més de 40 voluntaris, que hi van col·laborar de manera totalment altruista, entre els quals hi havia joves d’INSERsport.

L’esport és un canal per arribar a la població; apostem perquè l’esport arribi a tots els col·lectius

El dia 12 de juliol es va celebrar la taula rodona ‘L’esport com a element d’inclusió social i laboral’, moderada per Maite Fandos, diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, en la qual van participar el president de la UFEC, Gerard Esteva, i Yuneisa Jiménez, entre els dos dels joves del programa INSERsport 2017.

Consulta la notícia sencera aquí