Adrià

“L’entorn és clau quan et vols apuntar a una formació: que els pares posin pals a les rodes no és el mateix que l’aprovin”

Vital, positiu i resolt. Així se’ns revela l’Adrià, un dels nostres joves d’INSERsport en plena formació per aconseguir la seva primera llicència de monitor de futbol. En ella, l’Adrià ha trobat una bona manera d’extrapolar al món laboral la seva passió pel futbol: “Només penso a treure’m el carnet de monitor i seguir acumulant coneixements. M’agrada que les classes et permetin aprofundir en la normativa o aprendre a preparar un entrenament”.

A més dels conceptes apresos, l’Adrià exalta també l’ambient que s’ha creat amb companys i equip de formació, i, sobretot, la figura dels qui l’han permès ser aquí: “Els meus pares m’han donat suport en tot moment en les meves decisions. Saben que l’esport em fascina. Ells són els qui m’han inculcat valors tan positius com l’empenta, l’educació i la humilitat de treballar cada dia”.

Per tots aquests motius, l’Adrià no dubta si repetiria l’experiència: “Un curs que et permet accedir a qualsevol club i amb tanta implicació de tots els qui participen no es pot deixar passar”, sentència agraït.