Almuhannad

"M'agradaria ensenyar als nens de Síria aquest esport. Allà agrada molt''

L’Almuhannad és de Deir ez-Zor, Síria. Té 20 anys i porta 5 mesos a Barcelona. D’aquí a tres mesos se li acaba l’acollida a la Casa Bloc i està buscant alternatives. 

La seva mare i un germà estan a Síria, i el pare i la resta de germans a Madrid. Li agrada ensenyar i voldria poder tornar al seu país algun dia i donar classes. Gràcies als seus companys i companyes, i monitors i monitores està aprenent el castellà i això l’ajuda a relacionar-se millor i desenvolupar-se més ràpid.

Està aprenent tenis taula per poder trobar una ocupació laboral.

Tenia una carrera prometedora com a esportista a Síria.

Sofi Escudé, directora del documental OFFSIDE, ens explica la història de l’Almuhannad, que participa al programa INSERsport amb el grup de tennis de taula.

Premis Solidaris

L’Almuhannad va rebre per part de la Fundació Privada Catalana de Futbol, al lliurament dels primers Premis Solidaris, un reconeixement per la seva història de valentia i superació. Gràcies al projecte INSERsport, l’Almuhanad, refugiat sirià a Turquia, es va posar en contacte amb la Fundació Privada Catalana de Futbol i va entrar a formar part com a jugador de la Penya Barcelonista Anguera.